BMX-Trainingen

Wat doet BMX-Trainingen?

1-dags clinics

De 1-dags clinics zijn trainingen van 2uur in groepen van gemiddeld 16 rijders die gericht zijn op het verbeteren op een bepaalde baan en deze onder de knie te krijgen. Hier wordt veel nadruk gelegd op de rijder zijn/haar grenzen op te zoeken en te verleggen wat betreft start, techniek en ook bochtenwerk komt regelmatig om de hoek kijken tijdens de training. De kwaliteit tijdens deze trainingen staat voorop en er wordt dan ook zoveel mogelijk persoonlijke aandacht gegeven per rijder. Deze trainingen zijn er niet op gericht om moe te worden maar om te leren. De rijder zal dan ook geen volle rondes of iets in die richting hoeven te doen, wat meedoen aan deze trainingen zelfs mogelijk maakt een dag voor een wedstrijd.

Sprintprogramma

16 weken lang persoonlijke online coaching richting de grootste wedstrijden van het seizoen?

Het sprintprogramma inclusief online coaching zorgt ervoor dat je krachtiger en sneller wordt en daadwerkelijk piekt op het juiste moment!

Inbegrepen zijn:
- Persoonlijk afgestemd sprintprogramma
- 16 weken persoonlijk afgestemd krachtschema
- 16 weken online coaching

Wat zeggen rijders over BMX-Trainingen?

"Goede tips en hulp tijdens de trainingen! Wanneer ik vragen had werd er bijna direct op gereageerd via app of mail. Ik ben erg tevreden met de hulp en de begeleiding!"
Ricky de Jong Review BMX Academy
Ricky
"Samen zoeken naar je zwakke punten en dan doelgericht trainen, motiveren, persoonlijk
contact en waar nodig bijsturen dan ben
je een TOP coach."
Tonny
"Het volgen van het sprintprogramma heeft absoluut bijgedragen aan een snelle start en acceleratie momenten tijdens de wedstrijd. Zelfs na een verkort programma ivm blessure. Dank voor de persoonlijke aanpassing en motivatie."
Luc van Haaren Review BMX Academy
Luc